< בחזרה לבלוג

#7. Ending violence against women

What's the chance of a woman to break out of an abusive relationship, and how can we as a society protect the security and well-being of women at home? With Miri Rosman, Head of Rashi's programs for treatment and prevention of domestic violence. (in Hebrew)

29.01.2023

אולי יעניין אותך גם

21.07.2025
חברה בונה עתיד: חוסן, קהילה, מוביליות חברתית

חיזוק החוסן החברתי בישראל אינו מותרות אלא תנאי ליכולת שלנו להמשיך לחיות כאן ביחד. הוא נבנה בעשייה שיטתית ומתמשכת שמניחה את הבסיס להתמודדות גם בשעת משבר, ומאפשרת לנו לא רק להגיב אלא לשקם, לייצב ולבנות עתיד טוב יותר.

קראו עוד
13.01.2025
המכינות הקדם צבאיות מצמצמות פערים חברתיים

הנגשת המכינות לכל האוכלוסיות היא המפתח למילוי ייעודן החברתי. מדובר לא רק בהענקת הזדמנות למי שצמחו בפריפריה, אלא גם במתן כלים שמאפשרים להם להשתלב במרכז החברה הישראלית.

קראו עוד
06.01.2025
כלכלה מקומית – ממשבר לצמיחה

רשויות מקומיות חזקות, בעלות מקורות הכנסה עצמאיים ומנועי צמיחה כלכליים הן תנאי הכרחי לצמיחה כלכלית-חברתית בפריפריה אחרי המלחמה.

קראו עוד